torsdag 31 maj 2012

Min GDT-månad är inne på sista dagen...

Hej!

Nu är Maj månad strax över och det betyder att min GDT-månad hos Rox är över, men ingen blev gladare än jag när Anna-Lena frågade mig om jag precis som Cornelia ville fortsätta inspirera er med mina inlägg, så det kommer dyka upp små alster från mig här även i framtiden och jag hoppas dom får er att pyssla som aldrig förr ;)

Ni har väl sett dom fina Tri-shutter-card som Cornelia visat upp här i bloggen tidigare? Jag tänkte att det var dags för mig att ge mig på denna vikning som var mycket enklare än vad jag trodde. Min barndomsvän har fått en liten Ella och jag blev lycklig som fick frossa i rosa på detta kort..."Jag önskar dig inte guld mitt barn..." fick vara med i mitten av kortet och visst är den fin?


Här ser ni en söt biljettstämpel, utstansad med denna die. Ni ser också en bit av den söta lilla charmen i form av en nalle.


Man ser knappt den söta lilla charm i form av ett hjärta med texten "Made with love" som jag satt fast med ett vitt organzaband. En hjärtpin och några halvpärlor fick också vara med.


På baksidan finns min personliga "Raggsockastämpel".

Önskar er en fin dag, ses snart igen!!! Kram Linda

2 kommentarer:

 1. GRATTIS Linda, till det som måste vara bland världens bästa DT-uppdrag!

  Väldigt fint trishuttercard har du gjort, gillar vimplarna och alltihop! Texten ÄR underbar!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS

  Ett väldigt fantastiskt fint kort.
  Jag måste nog testa denna vikningen för det blir ju sååå snyggt
  Kram

  SvaraRadera