tisdag 15 maj 2012

Lika men ändå olika...

Hej finaste ni!
Minns ni att jag visade upp två "lika men olika" tags för ett tag sedan? Nu är det dags igen och denna gången med den söta stämpeln "hembakat..." som finns til riktigt bra pris i butiken. Dom här små korten är perfekta att göra om man vill använda sina spillbitar eller ar några udda små dekorationer eller papper.
Här ser ni en liten tag som fick lite marin touch, visst är charmen med papegojan söt? halvpärlor finns i butiken och visst skulle denna passa på en gåbortpresent med hembakt knäckebröd med havssalt kanske ;) En pastellig och söt liten sak i rosa och mintgrönt, kanske passar bra om man vill ge bort cupcakes. Den lilla charmen med hjärtat och "made with love" graverat passade fint till.


Den tredje lilla skapelsen gick i orange färg, en svår färg tycker jag men här passade det bra tillsammans med denna svarta charm och på en liten gåbortpresent tilsammans med en citronkaka så kommer den matcha perfekt...

Hoppas ni gillade även denna "lika men olika" och att det kan inspirera er till att dyka ner i spillbitslådan igen, var rädda om er där ute. Kram Linda5 kommentarer:

 1. Varför blev jag plötsligt väldigt kak-sugen?!

  Jättefina små etiketter!

  SvaraRadera
 2. Så himlans söta.
  Tjejen ska vara med och baka och sälja för att få ihop lite mer pengar vill klassresan
  Kanske dags att köpa en sådan stämpel nu då.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Cornelia, de e bara att dyka ner i kakburken... Klart du skall ha en sån stämpel till din tjejs kakor, den finns ju till superbra pris i butiken!!! Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jättefina! Håller med om att orange kan vara en svår färg. Jag tycker att du fick till det bra. kram..christine

  SvaraRadera
 5. Tack Christine, ibkand är det kul att utmana sig själv med dom där "omöjliga" färgerna... Ha en fin helg, Kram L

  SvaraRadera