lördag 5 maj 2012

Tri shutter card till en 70-åring

Ett kort till en man som fyller 70. Beställaren, en av mina kollegor på jobbet, ville ha med det här fotot på honom.
När jag skulle beställa snygga klockor från ROX nu senast var de tyvärr slut för tillfället, så det här lilla uret har jag rotat fram ur mina egna gömmor. Snyggare klockor hittar ni HÄR.

Biljetten med texten Grattis på födelsedagen kändes lite lagom gammaldags. Och så har jag alldeles snöat in på att sätta halvpärlor lite här och där i mina små blomsterarrangemang.

Kortet står för sej själv när man viker ut det lite. Det är alltså ett tri shutter card. I mitten har jag lite wellpapp, det blev en fin effekt. Och så en biljett till. Och halvpärlor igen! *S*

På baksidan har jag använt min egen personliga "raggsockastämpel" . Om du inte redan har beställt en sådan, så gör det! Den är så användbar och som synes kan man maska in en text eller motiv i mitten. Det blir snyggt, vilket som! Nyfiken på hur man gör??? Titta in här imorgon, då visar jag!

1 kommentar:

  1. Så snyggt! Härliga färgkombinationer du fått till! Jag fick hem min raggsockastämpel i går... jobbar galet mkt i helgen men imon blir det lite pysseltid och då skall jag kika in här å se hur jag skall göra me, kram på dig och tack för inspiration om trishuttercard... Kram kram

    SvaraRadera