torsdag 17 maj 2012

Altrat whiskeyrör

Hej underbara ni!

Idag tänkte jag bjuda på ett whiskeyrör som jag har pysslat till lite. Min svägerska är en duktig servitris som ofta får dricks, denna har hon haft i ett whiskeyrör vilket jag fick äran att piffa till lite. Jag valde att göra det i den marina stilen som jag gärna använder och här kommer resultatet...Jag har stansat ut en tag och stämplat fina "I världen är du bara någon...", sedan fäste jag en liten söt charm som jag fick med i ett "hemligt paket med charms" som jag beställde för ett tag sedan. Några halvpärlor fick också vara med såklart.


Visst är denna charm helt fantastisk? Gillar färgen, storleken, detaljerna ja typ allt med den!Två biljetter fick vara med i nederkanten, jag har använt "Du är No-1" och "Du vet väl om att du är värdefull".
Jag hoppas nu att hon får mycket dricks och att ni får inspiration till att pyssla till något där hemma. Ha en fin dag många kramar GDT-Linda

3 kommentarer:

 1. Åh, det är ju så kul att altra...........och detta var supersnyggt!!! Just olika rör är väldigt roliga att altra då man har så mycket yta att kunna fylla =)
  Härliga och snygga papper och charmen passar perfekt. Fina stämpeltexter du satt på också.
  Jag tror denna kommer fyllas snabbt,hihi.
  Kram iffa

  SvaraRadera
 2. Tack snälla ni! Ja har man väl börjat altra är det svårt att sluta, man hittar hela tiden nya saker att piffa till! Kramar Linda

  SvaraRadera