måndag 19 november 2012

Vinnare!


Idag presenterar vi vår vinnare i Utmaning: 100, där man skulle inspireras av just talet 100.

Det vinnande bidraget, som syns här på bilderna, är skapat av BEATRICE! Stort grattis till dej!! Du vinner ett presentkort, värt 100 kr, hos ROX Stamps att handla för i butiken.

Maila Anna-Lena, så får du reda på hur du ska gå tillväga för att använda ditt presentkort!

Om sitt bidrag skriver Beatrice själv:
En kär vän, som jag känt sedan högstadiet, fyller år nu i november och självklart skulle jag skicka ett kort till henne. Motivet är väldigt passande eftersom vi numera får umgås via telefon för det mesta. Inte så lätt att bara cykla förbi (som vi gjorde som tonåringar) eftersom vi bor nästan 50 mil ifrån varandra idag.

Jag använde mig av flera av Rox Stamps härliga biljetttämplar till detta kort. Förutom biljettstämplarna har jag också dekorerat framsidan med röda halvpärlor från Rox. På baksidan syns min personliga stämpel som Anna-Lena på Rox har fixat så fint till mig. Tycker mycket om den :-)


Vi tycker om det läckert formade kortet i sköna färger och med snyggt färglagt motiv. Att det sedan finns flera stämplar från ROX och att 100 givetvis också finns med... ja, då uppfyller det alla kriterier för vinst i den här lilla tävlingen!

Insidan.

Baksidan.

Återigen: STORT GRATTIS till vinsten!

2 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir! Tack så mycket och tack också för en kul utmaning! :-)

    SvaraRadera
  2. Grattis!!! Jättefint kort i härliga färger. Kram linda

    SvaraRadera