tisdag 20 december 2011

Födelsedagskort på spillbitar

Känner ni det idag?? Känner ni att nu är det intelångt kvar till Julafton?! :)
Vi firade en del av det redan i Lördags när min bror var nere från långväga land. Det var så kul att se minen på min dotter som är 3 år. Ren skär lycka varje gång ett paket lades i hennes hög och ännu mer varje gång hon öppnade ett hehe...

Men mitt i allt Julstök så har hon en farbror som fyller år. Honom grattade vi söndags och på morgonen vid 6 när jag normalt får gå upp med dottern (då det är tv dags) så satter jag mig i scrapprummet och knåpade ihop ett grattis kort av spillbitar.

I mitten sitter den nya snygga grattis stämplen från den nya collektionen. Hur snygg som helst och mycket användbar tycker jag. Den kommer jag att nyttja mycket, så köp en du med. Du hittar den HÄR

Den svarta cirklen och grattis cirklen är färsta med 3D kuddar för att få lite höjd i kortet, men det syns lite dåligt på fotona, batteriet tog slut hehe... så kan det va.





Du har väl inte missat att du kan köpa en fin kuvertmall i shoppen för endast 10kr. Med den kan du göra kanon snygga kuvert till din julkort och födelsedags kort.



Missa inte den HÄR

Kram på er / Isadory

1 kommentar: