måndag 2 april 2012

Påsk betyder Choklad och kaniner

Hej!!
Jösses, vad detta skall bli spännande, att få var Aprils GDT! Jag är ju ett stort fan av Anna-lenas underbara stämplar. och så nu skall jag få chansen att visa upp vad man kan göra med dom.En sån otrolig ära. Hon har ju presenterat mig ,eller rättare sagt ...Intervjuat mig :=)) Det jag kan berätta mera är att jag bor med min man och våra två barn i Kungälv. Vi har en liten vit hund som heter Tyra..därav mitt Alias. En sak som dom flesta som känner mig väl vet, är att jag är TOKIG i choklad. Förmodligen därför som jag älskar Roxstamps stämplar. Det finns ju så många som handlar om choklad...hihihi. Så , det första alstret jag visar upp handlar givetvis om choklad Och för at det snart är påsk så blir det även en liten kanin som får vara med på bild.

Här har jag tagit en ask och klätt in med lite mönstrat papper.
Stämpeln bara det bästa är gott nog för en chokladälskare Passar ju superbra här, eftersom den skall fyllas med härlig choklad från Belgiska Pralinboden. Den underbara blom charmen hittar du i shoppen .Även band, pärlor och rosor finns i shopen.

En liten närmare bild på den härliga stämpeln. och blom charmen 


En liten närbild på kaninen som står så ståtligt på asken och vaktar innehållet...hihi. Kaninen har jag gjort av cardstock och insidan har jag klätt med ett mönstrat papper. Banden runt kaninens hals kommer från shoppen och även den bedårande lilla charmen made with love finns att köpa.
Allt för mig denna första gången. Vi syns igen.
 Kram// christine

9 kommentarer:

 1. Åh så gulligt det blev, gillar den lilla kaninén extra mycket :D

  SvaraRadera
 2. Åhh så fint du gjort på premiären =)
  Här har du en till som är TOKIG i choklad och älskar dessa chokladstämplar. Vet inte hur många chokladalster jag gjort på sista tiden, har skåpet fullt em ingen att ge till,hahaha...
  Ha det gott och stort GRATTIS på gäst dt-månaden
  kram/Y

  SvaraRadera
 3. superfin! och grattis till gäst-dt!

  kram
  Nita

  SvaraRadera
 4. Varmt välkommen, Christine! Det blir kul att se vad du kommer att hitta på under din månad!
  Härligt påskalster!!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jättefint, en sån där chokladstämpel borde ju alla ha hemma, är ju jätteanvändbart! Lycka till med resterande alster, ska bli kul att följa! :-)//Magnus

  SvaraRadera
 6. Eller hur..Magnus...hihihih.//tyrasmatte

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för alla goa kommentarer. Värmer en sån här liten nervöser tjeja..hahahah. Kram på er/christine

   Radera