lördag 31 mars 2012

Nu är det slut på min GDT-period

För en månad sedan trodde jag att jag skrivit mitt sista inlägg här i ROX-bloggen, men icke... jag fick mitt gäst-DT-uppdrag förlängt med en månad, till min stora lycka! *ler* Men nu har faktiskt den månaden också nått sitt slut och detta är mitt sista inlägg som just gäst-DT.

Men... Anna-Lena är en kreativ person, så hon har hittat på nåt nytt åt mej! Nu vill hon kalla mej "mikro-gäst-DT", vilket i praktiken innebär att ni kommer att få se mej här lite då och då ändå! Och ingen är gladare än jag för det. Tjohej, vad KUL!

Dagens kort är ett "bara för att"-kort, som man kan skicka när som helst, till någon man bryr sej om. Texten är Om du var en...
Den söta lilla charmen hittar du naturligtvis också i butiken.

Och på insidan har jag använt den ganska stora, vackra stämpeln Tänker på dig! Halvpärlorna finns med här, liksom på framsidan.

I min personliga stämpel har jag stämplat en bit av samma text som på kortets framsida, helt enkelt genom att färglägga själva stämpeltexten med tombowspenna (istället för stämpeldyna, alltså) och sen stämpla. Fungerar utmärkt. Jag ska fota och visa precis hur man gör en annan dag. Tycker att det blev riktigt fint med röd text här.

Ha en härlig helg, både ni som är på träff med ROX och Pysseltagen i Odengården och alla ni andra!
//Cornelia

2 kommentarer:

  1. Ett fantastiskt fint kort.
    Kul att få se dej lite då och då härinne
    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Jättefint kort, vilken toppenfin charm! Kul at du skall fortsätta som micro-dt ;)hoppas du me har en fin helg. Kramar Linda

    SvaraRadera