torsdag 21 november 2013

Tändsticksask

Hej alla Roxstamps bloggläsare, detta är mitt första blogg inlägg för Roxstamps. Jag ser fram emot en spännande framtid men nya utmaningar. 

Idag tänkte jag visa er en altrad tändsticksask så här i höstmörkret. Asken är den "stora" solstickan och ska vara till min 82-åriga mormor.

 
I går var hos Anna-Lena i Roxstampsbutiken och där hittade jag fantastiskt vackra Handtag, Små glasflaskor med kork, Rosenknoppar, även de underbara fötterna som jag satt på asken. Jag var tvungen att bygga en bas med 4 chipboard bitar, för att man ska kunna dra ut själva lådan utan att fastna i "fötterna".  (Fötterna är också från Roxstamps lager men jag hittade dem inte på hemsidan, men håll utkick. Anna-Lena lägger upp nya grejer hela tiden.) Jag klädde inte in chipborden, för då tyckte jag att det såg ut som en kista.
 För att få lite balans i bilden valde jag att sätta två Silver bjällror ovanför Tildas huvud.


Jag valde att använda Biljett stämpel, tillsammans med blommorna (kommer nog strax upp på hemsidan, de dessa röda finns i sortimentet) för att få in lite mer jul känsla i dekorationen.


Runt stämpelmotivet så klistrade jag fast Pärlband, för att det skall se mer exklusivt ut.

Under tiden allt torkade på den första asken, så passade jag på att dekorera en till tändsticksask.Här har jag bara dekorerat med Biljett stämpel, Snöflinga och jutesnöre. Och en Tilda stämpel :)

Hoppas ni får en underbar torsdag, Malin

5 kommentarer:

 1. Hej Malin och varmt välkommen i ROX-gänget!
  Du är en fena på att färglägga och jag ser verkligen fram emot dina kommande skapelser här! Vackra askar som garanterat kommer att uppskattas!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack Cornelia. Ska bli spännande att vara med i ROX-gänget med er andra. Kram M

  SvaraRadera
 3. Meeeen hur superfina var inte dessa då.
  Heeeelt fantastiska

  SvaraRadera
 4. Helt makalöst!!! Så himla unikt och vackert! Ser fram emot ännu mer inspiration! Tack!

  SvaraRadera
 5. Tack Marita och Crafty Diana <3

  SvaraRadera