tisdag 12 juni 2012

Rosa bilar...

Satt och chattade med Anna-Lena sent en kväll och mumsade samtidigt i mej en påse bilar. Som vanligt är det de gröna och de vita som går åt först, för det är ju de som är goda. De rosa är inte alls av samma klass, tycker jag. Så på skoj frågade jag Anna-Lena om hon inte kunde ta sin helikopter och komma och hämta dem? Det skulle hon, sa hon. Men när hon aldrig dök upp, så tog jag och förpackade dem lite fint och skickade dem per post istället.

Texten är en bit av den här stämpeln. Jag färglade bara den del jag ville ha med en mörkbrun tombowspenna, andades på den (så blir den lite extra fuktig) och stämplade. Lätt som en plätt!

Rosor och rosa band hittar du också i butiken.

7 kommentarer:

 1. Meeeen vad himla fint och GOTT!!
  Åhh vad glad jag skulle bli och det blev säkert A-L också.
  Du är otrolig Cornelia =))
  Kram/Y

  SvaraRadera
 2. Så himlans mumsigt.
  Mysigt påse att ge bort
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gissa om Cornela "Made my day"?! Efter en lång och arbetsam dag kommer man hem och hittar detta i posten! Gissa om jag blev glad. Du är helt enkelt otrolig Cornelia!

  SvaraRadera
 4. Vacker påse med rosa bilar :) Kan förstå att Anna-Lena blev glad :)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 5. Läckert! Och dessutom är ju de rosa, tillsammans med de gröna, absolut de godaste bilarna. De vita är läskiga, de blir ju kalla i munnen...:) Har gjort blindtest en gång eftersom en viss signifikant person i mitt liv ansåg att 1) de smakar likadant allihopa och b) jag skulle inte kunna skilja dem åt om jag inte såg dem. Rosa och gröna var lite svåra att skilja åt på smaken men vita, de spottades ut direkt.. Ska de ätas måste de ha sällskap av två rosa och två gröna in i munnen... *asg*

  SvaraRadera
 6. Vad festligt det här är! Jag har fått kommentarer i min egen blogg också, om vilken färg på bil som är godast, OM det verkligen är nån skillnad på dem osv... och alla har vi vårt eget tycke och smak. Det är kul, tycker jag!

  Tack för alla söta kommentarer!

  SvaraRadera