måndag 28 mars 2011

Så var det måndag igen..

Scrapträffen i Fleninge
Nu börjar det dra ihop sig rejält för scrapträffen i Fleninge! Har du inte bestämt dig än, så gör det snarast det finns ett fåtal platser kvar. Information hittar du till höger i bloggen. Det ska självklart bli kul att komma ut igen och jag ser verkligen fram mot detta.

Nya stämplar
Denna gången är det sig totalt olikt vad som släppts tidigare så det ska bli superspännande! Shoppen uppdateras under helgen med de nya! En leverans med slutsålda stämplar är på väg hem och jag hoppas så att de inte fastnar i tullen denna gången. Det blir troligen min sista beställning från den leverantören då leveranstiderna och leveranssäkerheten är på tok för lång och osäker. Jag kommer att efter hand lägga över stämplar till en ny leverantör så i början kan det skilja innan alla är utbytta och har samma utseende och samma kvalitet. Den nya leverantörens prover var över förväntan och därför var valet inte så svårt.
Smygtitt:


Tävlingen
Dagarna går fort och det börjar dra ihop sig även för tävlingsavslut med Önskestämpel. Många bidrag har kommit in både här i bloggen och via mail. Det ska bli så roligt att utse en vinnare. Har du inte lämnat något bidrag eller har fler på lager - var med och tävla. Tävlingen avslutas den sista Mars.

Ha en go måndag för det ska jag ha! Hoppas vi ses i Fleninge!
//Anna-lena

2 kommentarer:

  1. Buuuuuu, jag vill ha mer än en smyyyygtitt! :-D
    Blir ju nyfiken som tus....! :-D

    SvaraRadera
  2. Näe...tänk inte ens DT får mer än så här :) bushemligt är det :)

    SvaraRadera