måndag 17 februari 2014

Babyshower!

En av mina bästa kompisar skall få barn och vad passar bäst i en graviditet än lite uppmuntran på sluttampen. Jag har tillsammans med en annan gemensam kompis som är bra på baka och jag gör kort och dekorationer .  

Eftersom vi inte vet könet på babyn så valde vi gå i den blivande moderns favorit färger . Lila , champagne vitt och turkost & svart och fjärilar . 


Inbjudan gjordes enkel men ändå lite gullig . Tanken är att samla närmsta familj och vänner och ge lite fotbad med spatema och avkoppling . Vi har kommit på lite lekar bland annat . Gissa vikt & längd .  Sen får alla välja en skallra i antingen rosa eller blå nyans för vad dem tror det blir ( skallrorna är det rea på och de är super söta att använda till dop eller babyshower -http://www.roxstamps.se/nice-price/ , ni hittar dem här och även de stora nappflaskorna är att rekommenderas då de kan fyllas med härligheter   . 

Där man knyter fast en tag med ett namnförslag . Till detta har jag gjort en söt minnes burk ( en glasburk med en rosett runt om )! Där alla kan lägga sina lappar. Själva huvudgästen kommer få ett egen liten inbjudan men helt underbara baby charms . ( http://www.roxstamps.se/charms/baby/) metall nappen finns i lager och småfötterna har funnits . 

Insidan är enkelt stämplade . 


Med en enkel "Väsk" mall gör jag söta treatbags som skall knytas med satinband & rosett ( hittar man här http://www.roxstamps.se/band/lila-organzasidenband.html ) i denna kommer det ligga lite söta små godsaker . Asken är stämplat med ett par söta baby fötter . 

Ha det bra 

Med vänlig hälsning, DT- Miia Inga kommentarer:

Skicka en kommentar