måndag 9 september 2013

Album till Olle, 30 år!

 Jag gillar att göra minialbum. Ja, jag gillar överhuvudtaget att använda foton och skapa fina minnen med dem, de är så kul!

Här har jag gjort ett album till Olle, som fyllde 30 igår. Det väckte en del uppmärksamhet på hans kompisfest, fick jag höra, och det kan jag tänka mej... att de fick lite att prata om när de såg bilderna på Olle som liten... *S*

Den runda charmen med text kommer från ROX , trädetaljerna från Studio Calico och namntagen har jag skrivit ut med datorns hjälp. Även den lilla metallknappen kommer från ROX.

Du hittar den här samt andra runda charms med text HÄR.

Man viker upp och knyter ihop albumet såhär, så kan det stå... till exempel på ett presentbord ;)

 Det går åt en hel massa cardstock och är lite pyssel att göra själva stommen, men det blir verkligen dekorativt med de olika färgerna i "stjärnan".

 Nu kommer ett bildras... sju sidor har albumet och här är den första.

Här har Olle vuxit på sej lite och fått sin första cross av storebror. Han skulle få köra den samma dag som han kunde rycka igång den själv och det dröjde inte så länge innan han fixade det.

 En annan födelsedag än den trettionde...

När Olle slutade första klass blev han hämtad efter skolavslutningen i denna fräcka folkvagns-cab, skapad av storebror.

 Examensdags.

Liten blir stor... här är Olle sisådär 25 och i Bulgarien på semester. Dekorerat har jag gjort med solglasögon, pass, en ölkapsyl och en fin ring med texten "joy".

 Även babyskor, kugghjul och den lilla skiftnyckeln hittar du i ROX-butiken!

För drygt två år sedan blev Olle pappa för första gången och på albumets sista sida finns en bild av honom och sonen Alfred och så en liten text som jag diktat ihop och skrivit ut med datorn igen.

Japp, det var allt från mej idag. Nu är det måndag och en ny härlig vecka står för dörren! Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar