tisdag 14 februari 2012

Vinnaren i bloggcandyn är utsedd!

Med lottens hjälp har vi nu utsett vinnaren i bloggcandyn och den lyckliga heter Helen Livgård och här kan man snacka om nybörjartur, för så här skriver hon:

Helen LivgårdFeb 7, 2012 02:09 PM
Första gången här :) Mycket fina alster! Bloggcandy!?!? Har jag ALDRIG varit med om innan! Hoppas på tur och hoppar över till Cornellia oxå för att få extra chans. Tyvärr kan jag ej länka då jag inte har någon egen sida.Håller tummar o tår för allt jag förmår!!!Mvh Helen Livgård

Helen! Maila din adress till cornelia@raggsocka.se så kommer din vinst på posten inom kort!Och eftersom det idag är Alla Hjärtans Dag vill jag visa ett hjärtekort:

Jag har gjort ett ganska enkelt kort där textstämpeln får spela hela huvudrollen. Den heter Önskestämpel by Annlouise! och den är verkligen precis på pricken till mottagaren av detta kort.


Hjärtat ingår i stämpeln, men är separat från texten, så det har jag stämplat och värmeembossat i rött innan jag sedan stämplade texten med svart. Blev en ganska fin effekt, tycker jag. Även bandet och den lilla söta hjärtecharmen kommer från ROX.

Pappret är en spillbit och det absolut sista räckte precis att dekorera insidan på kortet med.

Jag har stämplat den lilla söta texten Kram direkt på mönsterpappret och sedan (efter att jag fotat) skrivit min egen lilla hälsning under.


Mina baksidor börjar ni känna igen vid det här laget *S*

//Cornelia

5 kommentarer:

 1. Åh så roligt för dig Helen, Grattis!

  SvaraRadera
 2. Grattis Helen !!!

  Och jättesött "hjärtekort", gillar insidan supermycket, ren och fin, men ändå...

  Ha en härlig Alla Hjärtans Dag !

  SvaraRadera
 3. GRATTIS Helen
  Snyggt kort
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Ja, det blev en riktigt snygg effekt! :)
  Grattis till vinnaren.
  Glad Alla hjärtans dag!

  SvaraRadera