torsdag 9 februari 2012

Grattiskort

Dags för ett litet inlägg från månadens Gäst-DT igen:

Det här är ett beställningskort till en kille som blir tonåring men inte har några speciella intressen. Är det någon fler än jag som tycker att kort till killar kan vara lite svåra? Och när de inte har några intressen heller... ja, då kändes det ännu lite besvärligare.

Men så kom jag på att jag har den här textstämpeln i min lilla ROX-samling och då var saken klar! DEN skulle jag såklart använda!

Klippte vimplar av olikfärgad cardstock och limmade dem längst till höger. Texten är utstansade med QK Typist som påminner om typsnittet på stämpeln Roligare än ett mail.

Ett lindblomsgrönt sidenband. Provade att göra en liten knut på det också, men det blev för gulligt, så jag klistrade dit det helt slätt och satte några halvpärlor längst ner. Och så några bandsnuttar som fick sticka ut lite bakom pappret. Några öljetter i hörnet. Framsidan klar!

Insidan fick en liten remsa fäst bara i ändarna, där man kan sticka ner pengar eller presentkort. Högersidan går litegrann i samma stil som framsidan, med banden och pappren.


Jag stämplade Rund grattisstämpel på blå cardstock och stansade ut en scalloped cirkel i grönt(spellbinders) som jag limmade fast den på.På baksidan har jag satt min personliga handgjort-av-stämpel och i den har jag återigen texten Roligare än ett mail. Och det här blev så bra att jag skulle kunna använda den på alla mina kort, för visst är precis alla handgjorda kort mycket roligare att få än ett mail?!

//Cornelia

5 kommentarer:

 1. Såååå himlans läckert
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Ja kort till killar är svårt om de inte har något speciellt intresse. Detta var riktigt lyckat dock!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort till en kille, jag tycker också att det är lite trixit med killkort, så att de inte blir föööör gulliga :O)

  Ha det...

  SvaraRadera
 4. Håller verkligen med dig om att det är lite klurigt att få till kort till killar. Både stämplar och papper är svåra att hitta tycker jag. Men du har verkligen fått till ett verkligen fint kort!! Härlig färgkombination och "bokstavsflaggorna" är hur fina som.

  SvaraRadera