torsdag 23 februari 2012

Mitt sista inlägg som Gäst-DT?

Ett chokladkort med resetema har jag gjort till en tjej som heter Tara och fyller 22. Hon ska resa till Amerikat senare i vår/sommar så därför tycker jag att de här ljuvliga pappren passar perfekt!

Tjejen och resväskorna är två olika stämplar som jag maskat ihop på akvarellpapper och färglagt med tombowspennor.

Kortet är gjort innan ROX fina biljettstämplar släpptes, men hade jag haft dem när jag gjorde kortet, så skulle jag givetvis använt dem här, under superdupergrymmasnygga grattischarmen, mitt på kortet.

Halvpärlor är alltid användbara och de helt underbara metallhörnen såååå dekorativa!


Insidan är "aningen" amerikansk, den också, eller hur?! *S*Den runda grattisstämpeln har fått två utstansade cirklar under sej för att följa färgtemat.

Även chokladkakan inuti kortet håller sej till färgerna rött, vitt och blått. Konsekvent.
Min personliga stämpel på kortets baksida har likadana cirklar under som grattisstämpeln på insidan. Och som synes, så har jag stämplat Roligare än ett mail inuti den. Kan inte tänka mej ett bättre budskap just här!


Och... som jag skrev i rubriken, detta skulle vara mitt sista GDT-inlägg här hos ROX eftersom torsdagar blev min bloggdag och februaris torsdagar är slut nu. Men näääää... ni blir nog inte av med mej så lätt. Jag har flera stämplar och grejor kvar, så jag smiter nog in och bloggar fler gånger innan månadsskiftet. Tänk, att det redan är nästan mars?! Otroligt. Vi går mot vår och sommar och det gillar jag!


Ha det så bra!
//Cornelia

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt kort, jättefint! Hoppas du får en fin helg kram Linda

    SvaraRadera