tisdag 20 september 2011

ROX Stamps fyller år på torsdag!

Födelsedag
Japp så är det, 1 år sedan är det den 22:a september sedan vi slog upp portarna. Mycket har hänt och mycket har förändrats. Bl a så har sortimentet utökats med över 100 olika stämplar.

Naturligvis så ska ju detta firas så ni som inte sett det innan, så är det både fraktfritt och ingen fakturaavgift om man väljer det betalmedlet. Erbjudandet gäller fram till 23:59 den 22 september. Minsta ordergräns är endast 100 kr!

Vad händer i framtiden?
Naturligtvis kommer vi att forstätta designa och ta fram stämplar - och förhoppningsvis inom en snar framtid kommer du att kunna beställa din högst personliga "scrappat av" stämpel med eget namn hos oss.
En del stämplar kommer att utgå ur sortimentet, då vi nu jobbar helt och hållet med svenk leverantör. Godbitar kommer att vara kvar och som sagt nya är på väg in. Nästa stämpelsläpp är i månadsskiftet. Vi kommer att fortsätta leta efter nya spännande dekorationer och vi kommer även att släppa en kollektion exklusivt för ROX Stamps. Detta är fortfarande i sin vagga men vi hoppas kunna ge er en förhandstitt i inte allt för långt i framtiden.

Passa nu på att få era varor fraktfritt hem till dörren, samt betala bekvämt med faktura utan en krona i avgift!
och vill du vara först med info om nyheter och erbjudande så bli följare på facebook!


ha en go vecka!
//Anna-lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar