torsdag 8 september 2011

Nu är det snart jul

Idag är det jag, Lina/Pyssellina, som har fått äran att gästa ROX Stamps som bloggar mitt första inlägg.

För er som inte vet vem jag är kommer här en kort presentation:
Jag heter Lina och är en glad tjej på 30 år som bor i Halmstad. Har alltid gillat att pyssla men började med scrapping för kanske 4 år sen, minns inte riktigt.
Jobbar just nu på fritids, vilket är toppen då man ibland får pyssla på arbetstid. :)
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva min stil, jag testar lite nytt när jag hittar den rätta inspirationen. Men jag är rätt sparsam med dekorationer och gör ofta många av dem själv, som blommor tex. Gillar att komma på nya sätt att göra saker på. Billig scrapping är min grej. :)
Vill ni se vad jag skapat kan ni kolla in min blogg pyssellina.blogspot.com.


Nu tillbaka till själva inlägget.

Fick nyligen hem ett fint paket med flera stämplar, många fina band och underbara charms.

Som rubriken lyder är det ju snart jul, eller kanske inte riktigt ännu, men i scrapvärlden görs det sedan ett bra tag tillbaka julkort. Det gäller ju att vara ute i god tid om man ska hinna får gjort alla.

Jag har gjort en tag som passar fint till julen och alla paket som ska ges bort då.


Tagstämpeln (som är embossad i svart) är från ROX Stamps, precis som banden och det fina hänget. Jag använde hänget uppochned så det liknar ett hjärta. Egentligen är det bara i silver man jag fyllde de två "hålen" med röd stickles för att piffa till det lite.

Till bakgrunden använde jag en privat stämpel, ser lite ut som bark. Färgerna är distresser, Aged Mahogany och Peeled Paint. Pappret är ett naturfärgat cardstock. De små svarta pärlorna är Gloss Gel, liknande Pearlmaker. För att få det lite mer slitet skrapade jag lite streck över hela tagen (förutom den stämplade tagen) med en skalpell.


Här är en närbild på hänget. Man ser även att jag skrapat med skalpellen och att tagstämpeln är embossad, lite tydligare.

Det var allt för mig för denna gången. Ses igen om en vecka.

Lina/Pyssellina

5 kommentarer: