torsdag 7 augusti 2014

Dags för övernattningsträff!

Träffen är fullbokad! Vill du ställa dig som reserv? maila!

Scrapträff med övernattning 31 okt - 2 november. Pysseltagen & RoxStamps

Vi kommer att vara på natursköna EFS gården i Åsljunga, ligger i bokskogen med utsikt över sjön. Fräscht och ljust och med lokaler som passar vårt ändamål perfekt. http://efsgarden.com/ 

Boende Fredag - Söndag:
Du kan välja på följande boendeform:

"Bekväm enkel" 2200 kr Enkelrum m. toa och dusch på rummet
"Bekväm dubbel" 1850 kr Del i dubbelrum m. toa och dusch på rummet
"Flexibel enkel" 1800 kr Enkelrum m. toa och dusch utanför rummet (delas med 4 andra rum)
"Flexibel dubbel" 1525 kr Del i dubbelrum m. toa och dusch utanför rummet (delas med 4 andra rum)

Sänglinne och handduk ingår ej pris 100 kr. Vi valde att sänglinne ej skulle ingå för att på så sätt pressa priset, välj själv om du tar med eller betalar 100 kr för det. Var inte skeptiska för de rum som inte har toa och dusch på rummet, toaletterna är fräscha och de ligger väldigt nära rummet. Tänk också på att det finns många toaletter övrigt i byggnaden.

I priset ingår följande:
Fredag
17.00 Incheckning
18.00 Lättare kvällsmål Träffen startar
19.00 med lite genomgång om vad som händer under helgen.

Lördag
8.00 Frukostbuffé
12.00 Middag med dessert och kaffe
15.00 Kaffe och kaka
18.00 Kvällsmat med sallad senare under kvällen
 - Kvällsfika med smörgåsbulle

Söndag
8.00 Frukostbuffé
12.00 Middag med dessert och kaffe
15.00 Kaffe och kaka
16.00 Tack och adjö, nu åker vi hem
Frukt/vatten och kaffe/te finns att tillgå under hela vistelsen.

Under helgen kommer vi att ha utmaningar, bingo, lotteri, demos och/ eller "make and take". Vi har inte planerat färdigt ännu men det brukar bli bra när vi e klara ;)

Så här går din anmälan till:
 1.Välj vilket boendealternativen som passar dig bäst.
 2. Anmäl dig till anna-lena@roxmedia.se eller på 0435-441111.
 3. Om du väljer dubbelrum vill vi veta med vem du vill dela rum med, samt om du har någon form av matallergi eller någon annan viktig information som du vill delge oss.
 4. Betala in din anmälan på Konto: Clearnr 82149, Kontonr 353 201 235-2 eller via swish 0763243321, viktigt är att du skriver ditt namn när du betalar. Anmälningsavgiften är 350 kr. Du kan sedan välja att betala i din egen takt eller betala hela summan direkt - det avgör du själv. Väljer du att delbetala, maila anna-lena@roxmedia.se så att vi har kontroll över alla inbetalningar. Den 16 oktober skall hela summan vara betald. Anmälan är bindande.

 När vi mottagit din betalning kommer vi i turordning dela ut rummen och du får besked direkt om ditt önskemål av rum gått igenom. Om något av alternativen tar slut så får du naturligtvis frågan om du kan tänka dig ett annat alternativ. Här är det alltså först till kvarn som gäller. Vi har plats till ca 35 pers. Vi har våra butiker på plats men inte till 100% så det går bra att förbeställa inför träffen. Vi lämnar 10% rabatt på alla förbeställningar, dessa tar vi med och överlämnar på fredagskvällen. Du kan förbeställa från den 20 okt och fram till den 29 okt. Har du några frågor kan du maila inger@pysseltagen.se eller anna-lena@roxmedia.se

Välkomna!
Anna-Lena & Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar