onsdag 26 september 2012

Födelsedag - sjukdomar - kugghjulsdies etc etc

Hej och hallå!
I dagarna så fyllde faktiskt ROX Stamps 3 år, men något jubelklang och fest blev det inte just nu i varje fall. Att livet går upp och ner vet vi alla och just nu så åker jag nog lite bergodalbana helt enkelt. Lite sjukdom inom familjen, mammas 75 års dag och jag själv som för tillfället är stendöv gjorde att orken inte fanns där. Jag har den senaste veckan verkligen fått känna på hur det är att vara handikappad i och med att jag för tillfället inte hör. En ilsken örongångsinflamation ska botas med gasbinda i miniformat som stoppats in i örat indränkt med alsolsprit. Sen o andra sidan så är det ju skönt att stänga av och gå i sin egna lilla värld - och det gör jag nu.

Kugghjulsdiesen har legat för avfärd på en flygplats  i dryga veckan och nu börjar jag sannerligen bli trött på att vänta. Tyvärr kan jag inget göra utan får snällt vänta på att de kommer hit så jag kan packa alla förbeställda kugghjul. Risken är väl att när de släpps i shopen kan de ta slut igen, så vill du vara riktigt säker på att få tag i en så bör du förbeställa nu! Till er som beställt så lovar jag att de hinner inte mer än över tröskeln förrän de går ut med vändande post.

På lördag är det juljippo hos Pysseltagen i Örkelljunga. Jag finns på plats med delar av sortimentet och denna lördagen så släpps årets julstämpelkollektion! Stämplarna ritade jag i Juli månad när det var som varmast! Jag och Inger har jobbat stenhårt för att ta fram inspiration och produkter inför julen  - så har ni vägarna förbi Örkelljunga på lördag tycker jag verkligen att det är värt ett besök. 10-16 är det öppet för dig som vill kika in.
Välkomna!1 kommentar: