söndag 13 februari 2011

En härlig dag i Perstorp!

Scrapträffen i Perstorp i lördags började tidigt! närmare bestämt 05.15! Då var det dags att börja samla ihop sakerna som skulle med till träffen. 08.00 träffades jag och gulliga Inger utanför Folkets Park och där mötte även Linda (Isadory) upp. Efter bara ett litet tag började scrapsugna människor komma och snart var det ett virrvarr av glada människor runt omkring oss - Härligt! Även allmänheten hittade dit och det var fantastiskt roligt. Många var nyfikna och hade aldrig kommit i kontakt med scrapbooking. Både jag och Inger hade fullt upp med att förklara och visa våra varor. Själv fick jag en lektion av en trevlig man om bokbinderi, där han även berättade att han använde gamla jeans till bokryggar! - Fräckt! Tidningen Norra Skåne var också på besök och vissa fick chans att visa sina alster, jag hoppas verkligen det kommer fina foto i tidningen. Detta var den första scrapträffen för mig och jag lärde mig mycket! Jag hoppas det kommer att återkomma och önskemål fanns också att göra en träff för barn. Nu har jag mycket att förfina inför nästa scrapträff som äger rum i Oscarshamn om 2 veckor. Längtar redan!
Glöm inte att ta en kik in i shopen, nya stämplar på ark och en del andra saker till bra pris har jag lagt upp idag.
Ett stort tack till Linda för att jag fick komma och vara med på träffen med ROX Stamps!

Ha en bra vecka!
önskar
Anna-Lena

3 kommentarer:

 1. Vad trevligt det lät! Och vad roligt med iden om jeans på bokryggen.
  Nu får jag önska min goa DT mamma en finfin Alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 2. Tack gulle Stephi! nu har nästan hela alla hjärtans dag gått men jag önskar dig detsamma ändå - Hälsningar till Goe Mio och Goe Nina också!

  SvaraRadera
 3. Tack för att du och Inger ville komma (lite sen kommentar här) det var verkligen jätte kul. Nu vet man ju lite vad man ska göra annerlunda nästa gång. Hoppas ni är på då också, men det får minsann vara lite längre fram när det inte är så kallt :)
  Kram Linda / Isadory

  SvaraRadera