måndag 27 september 2010

Tack snälla!!!

Ojojoj!!! Vilken Premiär vi hade hos Pysseltagen i lördags!!! Ett stoooort tack till alla er besökande tjejer (och killar, hihi) som gjorde vår premiär så lyckad!!!

Stämplarna finns nu till försäljning i min egen webbutik och hos Pysseltagen, så är ni i shoppingtagen är det bara att titta in. Välkomna!!

Jag som skriver idag är BellaMio, en del av er känner nog igen mig från Pysseltagen eller Svensk Scrapbooking. Det är jag som är DT här hos Rox Stamps, och idag tänkte jag visa er det första kortet jag skapat med de underbart vackra textstämplarna!!

Det fick bli ett kort till en go'vän som jag kände att jag vill förgylla dagen lite för. Mmotivet är målat med Copics och jag har använt lite olika papper som jag hittade i mina gömmor...



Men inget kort är ju fullständigt förrän texten kommer dit!! Så till detta kortet valde jag denna underbara textstämpel. Visst är den läcker?!


Det är riktigt hög kvalité på stämplarna. Tjockt gummi och riktigt högt tryck, så jag kan säga att jag är superduper nöjd och med glädje kan stå för/rekommendera dessa till er alla!! Och så är det ju ett superbra pris oxå :)



Å som vanligt lite blomster oxå!

Nu ska jag ta och packa upp alla mina saker och ta det lugnt en liten stund innan mitt pysselrum invaderas av goa tjejer!

Tjingeling på er!
BellaMio

3 kommentarer:

  1. Tack Goa Mio för en underbar helg och för att du axlar titeln Blogg VD hos mig så bra!..Du är så snäll o go! Kram på dig,

    Vice VD Anna-Lena :)

    SvaraRadera
  2. Mycket fint! Textstämplarna har så bra texter. //Lena

    SvaraRadera
  3. Jätte fint! Måste ha denna stämpel!
    Så roligt att se svenska text stämplar!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera