tisdag 28 september 2010

En present...

Idag tänkte jag visa er ett litet post-it block som jag gjort på beställning.

Blocket skulle vara till en vän och vad passar väl bättre då än att använda den ljuva stämpeln Lycka är att ha en vän som du...

Jag har stämplat och embossat texten och sedan rivit ut texten lite slarvigt. Sist har jag distressat över för att få lite sliten yta på det hela.

Blommor och dekorationsbär i hörnet fick oxå plats :)


När man knutit upp rosetten finns där en fjäril och lite plats att skriva något persoligt oxå.

Materialet som jag använt kommer från Pysseltagen.
Kram
BellaMio

5 kommentarer:

  1. Ooooootroligt fint!
    Kram Susy

    SvaraRadera
  2. kanon fint! Textstämpeln är verkligen jätte vacker!

    SvaraRadera
  3. Rolex har förbättrat kalibern konsekvent i de viktigaste dygderna fake patek philippe till noggrannhet, livslängd och stabilitet. Dekorationer finns, som en solbrastfinish, men fake klockor lador det finns ingen handapplicerad gravering. Den nya rörelsen kan också identifieras med en fake rolex detalj på urtavlan: en liten Rolex-krona är placerad mellan de två orden ”Swiss Made” vid fake Rolex urtavlan.
    Som alltid med Rolex, bekräftar det officiella schweiziska kronometercertifieringsinstitutet COSC rörelsens rolex replica höga hastighetsnoggrannhet vid olika temperaturer och positioner. Och rolex kopia Rolex egna specifikationer kräver en ännu större grad av reglering, med en genomsnittlig avvikelse mellan -2 och replika klockor +2 sekunder per dag. Vår testklocka uppfyllde dessa höga förväntningar på timingmaskinen och visade en rolex kopior genomsnittlig avvikelse på bara +1 sekunder. Hastigheten förblev inom området mellan 0 och +3 sekunder klockor kopior i alla sex positioner; följaktligen mättes det största positionsfelet på endast +3 sekunder med ett hanterbart rolex klocka kopia amplitudfall mellan de horisontella och vertikala positionerna.

    SvaraRadera